Nu är det dags för ROCK DUDES #08. Lyssna till starten för Brands For Fans, samarbetena med bland annat Motörhead genom bandets trummis Mikkey Dee, marknadsföringen/målgrupper, traditionella produkter vs livsstilsprodukter och om gåshuden som uppstår av att se ett folkhav av fans som ser sitt absoluta favoritband.

Rd8-bff-bild13_facebook141204-MikkeyDee-HC-Jimmie-Sonelius-Bild03_facebook

Rock Dudes #08 presenterar Sari H Wilholm och Yvonne Wener, skapare och hjärnorna bakom Brands For Fans. Samt ett inhopp av Mikkey Dee, trummisen i Motörhead, om samarbetet med Brands For Fans.

Brands For Fand, eller just förkortningen BFF skapade en viss förvirring för Rock Dudes podcasts sidekick Ömer Akay som misstolkade de tre bokstäverna till ”Best Fucking Friends”. Även om Yvonne och Sari säkert skriver under förkortningen står den denna gång för Brands For Fans.

Företaget jobbar med alkohol och startade 2012 men det var redan 2001 som Yvonne och Sari träffades och insåg deras gemensamma passion för musiken och senare alkoholen.

Även om det inte blev någon trummis-karriär i Fittja Girls för Sari och även om Yvonne saknar det där sista för att vilja arbeta som artist slog de ihop sina kloka huvuden och skapade företaget som har samarbetat med världens största band inom rockscenen. Länken mellan passionen för musiken och alkoholen till fansens hängivenhet till sina absoluta favoritband blev drivkraften att släppa den traditionella banan och istället jobba med livsstilsprodukter.

Sagt och gjort sade Yvonne och Sari upp sig 19 november 2011 och satsade på sina båda passioner och vi kan alla vara riktigt glada för det idag. För vem vet vad grå och trist hyllan med band-relaterade alkoholprodukter skulle se ut på Systembolaget. Brands For Fans är här för att stanna! 

Hör allt och lite till i Rock Dudes poscast #08

Rock on!

  

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #08

SARI & YVONNE

Metallica – Bleeding Me (S&M)
In Flames – In Mirror’s Truth (A Sense Of Purpose)
Slayer – Raining Blood (Reign Blood)
Motörhead – Ace Of Spades (Ace Of Spades)
Iron Maiden – The Trooper (En Vivo!)

 

ÖMER:

Junkstars – Black Gold
Mustasch – Down in black
Fu Manchu – Mongoose
Amon Amarth – Death In Fire
Dark Funeral – Nail them to the cross

 

JONAS:

Ghost – Year Zero (Infestissumam)
Mastodon – High Road (Once More ‘Round The Sun)
Hong Faux – Coming Through The Rye (Hello Neptune)
Marilyn Manson – Cupid Carries A Gun (The Pale Emperor)
Fall Out Boy – American Beaty / American Psycho (American Beaty / American Psycho)

 

 

ROCK DUDES #08 SPONSRAS AV:

BlueLemon-Logo

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)