Rock Dudes välkomnar Endigo till vårt team

2015-03-13

Vi på podcasten Rock Dudes vill nu välkomna Endigo till vårt team. Han kommer jobba med att redigera och klippa våra avsnitt. Det är ett led i att öka kvalitén och effektiviteten.

endigo

Endigo är till vardags både artist och producent. Tidigare sjöng han i metalbandet 'Overworld' och nådde stora framgångar med turnéer, topp-placeringar på iTunes och tusentals internationella fans.

Numera är han halva pop/humor-duon 'NANDA?!' samt fristående musiker. Han är även musik- och videoproducent och har bl.a gjort musikvideor åt Svenska, Italienska och Japanska artister.

Med över en halv miljon visningar på sina videor och drygt 150.000 följare i sociala medier så fortsätter han göra sig ett namn som ung och växande i branschen.

 

Jonas Lööw säger: Redan efter första mötet kändes det helt rätt, han är en ung kille med stor idérikedom, nyfikenhet och engagemang. Han har koll på vad är gångbart och är duktig på tekniken. Förutom redigeringen, kommer vi säkerligen ha mycket nytta av honom när det gäller marknadsföring. Han är riktigt framgångsrik när det gäller sina egna projekt, och har verkligen lyckats nå ut via sociala medier. Det här kommer bli hur kul som helst.

 

KONTAKTUPPGIFTER – ENDIGO
endigo@rockdudes.se

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)