Rock Dudes #11 och första avsnittet för säsong 2 presenterar Andreas Werling, management för In Flames och grundare till Crows & Allies.

rd11-andreas-werling

Andreas musikresa började i 10 årsåldern då han var ett extremt stort fan av musik. Han var säkert varje turnéledares värsta mardröm när han sprang och tog autografer från band och artister. I gymnasiet pluggade Andreas Estet-musik med visionen att bli rockstjärna men ritade också vid sidan av och promotade lokala band och gjorde skivomslag. Han lämnade rock´n´roll-drömmen och pluggade vidare inom grafik och marknadsföring på Cross-media-creator-utbildningen i Skara. Genom en praktikplats i Karlstad kom han i kontakt med artisten Petter genom en app-idé. I samma veva startade Andreas digitala agenturen Crows & Allies och fick hjälp genom Petters kontakter en bra start för företaget. Så småningom, genom en kontakt, mötte Andreas In Flames och blev senare tillfrågad att jobba exklusivt med bandets branding och day-to-day som han gör även idag.

 Lär dig om digital profilerad marknadsföring och dess betydelse för en artist/band. Hur du får en genuin fan base. Andreas berättar också historier från att jobba med In Flames och att idéerna att nå ut till bandets hängivna fans aldrig tar slut. Detta och mycket mer i Rock Dudes #11

Rock on!

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #11

ANDREAS WERLING:

1. Kiss – All American Man
2. AC/DC – Riff Raff
3. Hellacopters – I wanna touch
4. Black Sabbath – I (Dehumanizer, Ronnie James Dio)
5. Dio – Dont talk to strangers

JONAS:

Ulf Nilsson – Going Straight Down (I´ll break your fall)
Millencolin – Sense & Sensibility (The Brew)
Långfinger – Mangas Coloradas (Singel)
Halestorm – Mayhem (Into The Wild Life)
Muse – Dead Inside (Singel)

ÖMER:

Nightrage – The Puritan (The Puritan)
Shining – Vilja & Dröm (IX – Everyone, Everything, Everywhere, Ends)
Tribulation – Melancholia (The Children Of The Night)
Demonical – Cursed Liberation (Black Fresh Redemption)
Lancer – Iwo Jima (Second Storm)

 

 

 

ROCK DUDES #11 SPONSRAS AV:

MetallSvenskan-2015-Logo-black

Metallsvenskan! En festival som kombinerar Fotboll med Hårdrock. Med bland andra Motörhead, Behemoth, Raised Fist, Blind Guardian, Candlemass och många fler på scen utlovas garanterat fullt ös” . www.metallsvenskan.se.

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)