Rock Dudes presenterar #14 som gästas av MARTIN BOMAN, en musik- och radioprofil som är uppväxt i Bollnäs, och som har många namn. Bandit-profilen Bollnäs-Martin, musikern Martin Rubashov och den privata Martin Boman. 

RD14-Martin-Boman-01

Rock Dudes presenterar #14 med Martin Boman, som till vardags jobbar i Bandit Rocks morgonshow Rivstart och all annan tid lägger han på musik i alla dess former.

Martin har rest runt mycket i världen, i många fall i musikens tecken då han flera gånger hittat nya stränginstrument som han vill ha med i sina kompositioner. 
Du kommer även få höra hur det är att spela in egen TV-serie, han berättar om en massa roliga minnen från Bandit-studion.

Du kommer få lära känna Martin som person, men även hur det funkar att leda morgonshowen på Sveriges största rockkanal Bandit Rock.

Detta och mycket mer i Rock Dudes #14.

ROCK ON!

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #14

MARTIN BOMAN:

Jeff Buckley – Dream Brother
The Tea Party – Sister Awake
Led Zeppelin – The Rain Song
Helloween – Save Us
Anathema – Fragile Dreams

 

ÖMER:

Kataklysm – Thy Serpent's Tounge (singel)
Gorgoroth – Radix Malorum (Instinctus Bestialis)
Raubtier – Världsherravälde (Skriet Från Vildmarken)
Coal Chamber – I.O.U Nothing (singel från Rivals albumet)
Tad Morose – Your Own Demise (St: Demonius)

 

JONAS:

HIFLY – If Ya Wanna Love Again (Singel)
Backyard Babies – Th1rt3en Or Nothing (Singel)
GHOST B.C. – Cirice (Singel)
Slayer – When The Stillness Comes (Singel)
Faith No More – Superhero (Sol Invictus)

 

 

ROCK DUDES #14 SPONSRAS AV:

sE Electronics som tillverkar mikrofoner i världsklass. Vi är både stolta och glada att idag kunna presentera att från och med nästa säsong, så kommer vi att spela in avsnitten med modellen X1 USB. Vi är så klart superglada att vi fått äran att ta del av sE Electronics sortiment. 

sE Electronics  har ett 15-årsjubileum i år. Och kommer nu att ge bort 15 produkter varje månad, enda fram till nyår. Så om du nyligen köpt en produkt, tänker köpa en produkt eller dammat av din gamla sE Electronics mic, så glöm inte bort att vara med i den här utlottningen via hemsidan www.seeletronics.com. Om du har några som helst frågor, kontakta din lokala återförsäljare.

sE-logo-2014-horizontal-registered

 

Comments have been closed.
© 2014-2017 Rock Dudes (PODCAST)