Rock Dudes presenterar #16 som gästas av JANNE "LUNKAN" LUNDQVIST, en profil som jobbat över 40 år i musikbranschen där han bland annat var med och startade Virgin Records i sveriges. En man som har otroligt mycket kunskap och erfarenheter från musikbranschen, som tagit fasta på detta och driver nu eget bolag där han hjälper personer som vill komma framåt både inom musikbranschen men även nya unga entreprenörer som vill förverkligen sina drömmar. 

RD16-Lunkan-Bild05

Rock Dudes presenterar #16 med Janne "Lunkan" Lundqvist, som nu till vardags jobbar i sitt egna företag Lunkan Music & Media AB, där han både jobbar med musikrelaterade uppdrag men även som rådgivare och coach till personer som vill förverkliga sina nya idéer och uppfinningar. Han är mycket engagerad i hårdrockstävlingen Wacken Metal Battle. Han har över 40 års erfarenhet från musikbranschen där har verkat och jobbat på olika skivbolag i över 30 år.

Under intervjun kommer du få höra berättelser både hur det är att jobba på skivbolag, att vara med tidigt när den digitala plattformen skulle introduceras, uppgången och nedgången för skivbranschen. Hur det är att jobba med hårdrockstävlingen Wacken Metal Battle, hur fantastiskt roligt det är att jobba med unga hungriga entreprenörer.

Detta och mycket mer i Rock Dudes #16.

ROCK ON!

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #16

LUNKAN:
Shadows – Apache
Led Zeppelin – Rock’n’roll
The Who – Won’t Get Fooled Again
The Ramones – Blitzkrieg Bop
Nightwish – Last Of The Wilds


ÖMER:
Raubtier – Den Sista Kulan (singel)
Vreid – Haust (Haust)
Myrkur – Onde Born (M)
Casablanca – Closer (Miscatonic Grafitti)
Martin Rubashov – Map Of The Stars ( Among Silver)

JONAS:
Thundermother – Deal with the Devil(Road Fever)
Ghost – He is (Meliora)
Librah – Shiver (Singel)
Iron Maiden – Empire Of The Clouds (The Book Of Souls)
Slayer – Vices (Repentless)

 

 

ROCK DUDES #16 SPONSRAS AV:

sE Electronics som tillverkar mikrofoner i världsklass. Vi är både stolta och glada att idag kunna presentera att från och med nästa säsong, så kommer vi att spela in avsnitten med modellen X1 USB. Vi är så klart superglada att vi fått äran att ta del av sE Electronics sortiment.

sE-logo-2014-horizontal-registered

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)