Rock Dudes presenterar #17 som gästas av PER KVIMAN, en nördigt dedikerat manager som idag driver och äger bolaget Versity Music.  Genom åren har han bland annat jobbat med svenska rockband så som Clawfinger, Backyard Babies, Watain och Takida. Han har en otroligt stor kunskap om hu musikbranschen funkar, både i Sverige och resten av världen. Det är med stor stolthet vi har fått ha med honom som gäst i Rock Dudes. 

RD17-Bild04

Rock Dudes presenterar #17 med Per Kviman, som driver och äger managementbolaget Versity Music. Han har genom åren jobbat mycket inom skivbolagsbranschen, både med egna bolag som Wire Records, MVG. Han jobbade ett antal år på RCA och på deras Londonkontor. Men för 12 år sedan valde han att flytta hem till Sverige igen och då startade han bolaget Versity Music, där han och bolaget är manager för band som Backyard Babies, Watain, Shining och Takida. Han har mycket att berätta utifrån alla de erfarenheter han fått under alla dessa år.

Under intervjun kommer du få höra berättelser både hur det är att jobba på skivbolag, jobba som manager, hur det är att rodda en bands hela produktion när det kommer till turné, varför han slängde hela sin hårdrockssamling i slutet av 70-talet.

Detta och mycket mer i Rock Dudes #17.

ROCK ON!

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #17

Per Kviman:

Iggy & The Stooges – Down on the street

KISS – Firehouse (LIVE)

Echo & The Bunnyman – Over the wall

Sex Pistols – Body

Queens of the stoneage – Mexicola

 

ÖMER:

Tsjuder – Kaos (antiliv)

Annihilator – Suicide Society (Suicide Society)

The Black Dahlia Murder – The Fog (Abysmal)

Terminal Function – Seraph Sublime (Seraph Sublime)

Gabrielle Aplin – Light Up The Dark (Light Up The Dark)

 

JONAS:

Graveyard – The Apple & The Tree (Single)

Jay Smith– Neverneverland (Single)

Chris Cornell – Neraly forgot My Broken Heart (Higher Truth)

Shinedown – Black Cadilac (Threat to survival)

Pop Evil – Footsteps (UP)

 

 

 

ROCK DUDES #17 SPONSRAS AV:

sE Electronics som tillverkar mikrofoner i världsklass. Vi är både stolta och glada att idag kunna presentera att från och med nästa säsong, så kommer vi att spela in avsnitten med modellen X1 USB. Vi är så klart superglada att vi fått äran att ta del av sE Electronics sortiment.

sE-logo-2014-horizontal-registered

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)