Rock Dudes #25 presenteras av GEFLE METAL FESTIVAL 2016. Denna gång gästades vi av PER BUSSMAN, han jobbar idag som affärsutvecklare på Sweden Music Group

RD25-PerBussman-Promo-01

Rock Dudes #25 gästas av PER BUSSMAN, han jobbar idag som affärsutvecklare på Sweden Music Group
Hell yeah, vi har redan kommit fram till avsnitt 25, jubileum. Så vad passar bättre än att bjuda in en stollig kille från Umeå vid namn Per Bussman, vad som helst kan ju hända.
Per har jobbat i musikbranschen över 16 år, och mestadels inom PR. Han har en stor passion för rockmusik och är en duktig personkännare som älskar att vara impulsiv. Egentligen har hans stora beslut för sin karriär alltid tagits på stående fot, kör bara kör helt enkelt.
Många anekdoter, många bra branschtips, ett grymt kul avsnitt helt enkelt
 
Detta och mycket, mycket mer i Rock Dudes #25 som släpps fredagen den 22 april.

 

ROCK ON!

I varje program kommer vi avhandla avsnittet Musik-topp-lista där vår gäst kommer lista upp till fem låtar som denne vill pusha för lite extra och/eller har personliga och roliga minnen till.

 

MUSIK-TOPP-LISTAN #25

PER BUSSMAN:

Alphaville – Forever Young
Overkill – Fuck You
Metallica – Battery
Cat Stevens – Very Young
Uriah Heap – On the rebound

ÖMER:

The Curse – Come Forth (Come Forth EP)
Deafheaven – Brought to the Water (New Bermuda)
Rotten Sound – Trashmonger (Abuse To Suffer)
Amon Amarth – At Dawn´s First Light (Jomsviking)
Gadget – Pillars Of Filth (The Great Destroyer)

JONAS:

TREAT – Endangered (Ghost Of Graceland)
Rival Sons – Hollow Bones Pt1 (Singel)
Kill The Kong – Black Bones (Kill The Kong)
Sabaton – Ghost Division (Heroes On Tour / LIVE CD/DVD)
Kent – Egoist (Då Som Nu För Alltid)

 

ROCK DUDES #25 SPONSRAS AV:

GEFLE METAL FESTIVAL 2016. 2016 är det dags för en ny festival vid Gasklockorna i Gävle som heter Gefle Metal Festival. Som namnet antyder är det fokus på metal och i första hand hårdare sådan. Det blir thrash, black, death och liknande som kommer att höras under helgen 15-16 juli. Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem, butiker samt tåg och buss. På gångavstånd från festivalområdet finns camping för både tält och husvagnar. På festivalområdet finns ett stort utbud av mat och dryck. Festivalen kommer bestå av tre scener, två utomhus och en belägen inomhus i stora gasklockan. Gefle Metal Festival kommer att ha ett nära samarbete med lokala aktörer och festivalen kommer att ha ett tänkande som baseras på hållbarhet och sund miljö. Och förstås på hårdrock! Välkommen till Gefle Metal Festival 2016.
Några av banden som spelar på första upplagan är: AT THE GATES, BEHEMOTH, KREATOR, OVERKILL, MAN.MACHINE.INDUSTRY och MASS MURDER AGENDA.

gmf-2016-logo

Comments have been closed.
© 2014-2017 Rock Dudes (PODCAST)