Rock Dudes #39 presenteras av metallkryssningen 70000 Tons Of Metal
Nu drar vi igång säsong 6 med ett avsnitt där Jonas & Ömer bland annat kommer prata om Trump, Stockholms rockscener, streaming och metalkryssningen 70000 Tons Of Metal.

RD39-Promo-01

Rock Dudes #39, andra avsnittet av säsong 6, är nu ute. I den här episoden pratar Jonas och Ömer bland annat om olika film och musikgalor. De tar även upp ämnen så som vilken roll har för att sprida ut ny musik. De pratar återigen lite om olika TV-serier. Ömer berättar också om de nya rönen på den japanska musikmarknaden, vad är det för musik som slår där numera.Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i

Rock Dudes 39 som släpps torsdagen den 3 februari.


You can listen to Rock Dudes via:
iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunes
Homepage: http://bit.ly/rockdudes
Spotify Artist: http://bit.ly/spotifyrdartist
Spotify All Episodes: http://bit.ly/rockdudesspotify
Youtube All Episodes: http://bit.ly/rockdudesytall

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:
Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

ROCK DUDES #39 – SPONSRAS AV:

70000ton-2017

Rock Dudes #39 presenteras av 70 000 Tons Of Metal, som är världens största Heavy Metal-kryssningen. Detta lyxiga kryssningsfartyg erbjuder allt du kan drömma om att ha på ett flytande Heavy Metal Paradis. Fyra scener: Alhambra Theatre är en fem våningar stor konsertsal där vi tar bort en del av de ordinarie sittplatser. Den intima egyptiska scenen PYRAMID Lounge erbjuder den lokala klubbatmosfär. Den tredje inomhus-scenen är STUDIO B, det är skridskobana som ger en arena-liknande atmosfär. Sist men inte minst vår juvel: Poolen Däckscenen: världens största Open Air Scen där känslan är just att spela ute på öppet hav, omgiven av flera barer och pooler, det finns gott om utrymme för att sola på flera däck och även badtunnor ingår i pooldäcks-scenen. Lineupen i år är blygtung med band som Testament, Anthrax, Devil Driver och Gojira. Det finns också flertalet svenska band på plats, så som Arch Enemy, Pain och Amaranthe. Rock Dudes kommer åka med och ni kan räkna med ett specialprogram från den här resan.
All info finner du på 70000tons.com.

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)