Rock Dudes #51 presenteras av MERCH-ANTS. Återigen är det dags för en Bråvallafestival-special. Jonas & Ömer besökte festivalen nere i Norrköping, fick vara med om en massa roliga saker. Kolla in otroligt många konserter. Träffade en rad roliga personer och folk att intervjua. De hann till och med DJ:a i VIP-baren under fredagen.

 

Vi är så glada för att återigen gjort en festivalspecial nere på Bråvalla Festival i Norrköping. Jonas & Ömer berättar om sin upplevelse och dessutom intervjuade de både ett antal riktigt intressanta personer. I detta avsnitt berättar vi om våra upplevelser blandat med intervjuer. Och i denna andra del så träffade vi Bamse, Bears Den, Ken Ring, Tjuvjakt, radiopratarna Richie Puzz och Sheriffen från Bandit Rock, samt journalisten Mattias Kling.

Vi filmade all inspelning och dessa två specialavsnitt kommer släppas senare under sommaren eller början av augusti exklusivt på vår Youtube-kanal, länken finner du längre ned.

Vi tackar FKP Scorpio för att återigen gjort detta möjligt.

Det får du inte missa!

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes 51 som släpps fredagen den 21 juli.

FOTO: Johan Schylander, Malin Persson

Du kan lyssna på oss på all vanliga podcastställen + Spotify.
iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunes
Spotify All Episodes: http://bit.ly/rockdudesspotify
Youtube All Episodes: http://bit.ly/rockdudesytall
Homepage: http://bit.ly/rockdudes

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:
Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

Rock Dudes #51 presenteras av MERCH-ANTS.

—Rock Dudes #51 presenteras av MERCH-ANTS.
—Merch-Ants är ett merchandise-bolag som jobbar med flera stora svenska rockband som Europé, Backyard Babies, Hardcore Superstars, Entombed och Mustasch för att nämna några.
—De beskriver sig själva som: Merch-Ants är en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom merchandisebranschen. Vi erbjuder inte bara det mesta och det bästa i produktväg utan även distribution och logistik.
—Du finner all information via hemsidan MerchAnts.se

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)