Välkommen till Rock Dudes #70, gästas av Niklas Berglöf, som är en allkonstnär inom tekniken bakom all musikproduktion. Delägare av studion Redmount Studios, tillsammans Joakim Jarl och Magnus Lindberg.

Trots sin ringa ålder, så har Niklas hunnit med otroligt mycket. Hans bana började med universitetsstudier i Norrköping tillsammans med han nuvarande kompanjon Joakim Jarl för dryga 10 år sedan. Därefter byggde han upp sin första studio i Söderköping för att därefter ta steget till den studion han jobbar i idag, Redmount Studios som finns i centrala Stockholm.

Förutom att jobba med ljudteknik, mixare och musikproducent i studion, så åker han ofta på turnéer som live-tekniker tillsammans med olika artister. Listan över band och artister han samarbetat med är lång och riktigt gedigen. Ghost, Den Svenska Björnstammen, Eric Saade, Dead Soul, Little Jinder, Markus Krunegård, Silvana Imam och Slagsmålsklubben för att nämna några.

Killarna på Redmount driver även egen podcast under namnet Musikproddpodden. En mycket populär podcast för den nördiga lyssnaren, som gillar att fördjupa sig inom tekniken som finns i en studio.

Niklas är en riktigt skön kille som har mycket saker att berätta, det blev en otroligt intressant och informativt avsnitt.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #70 som släpps onsdagen den 2 maj.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:
iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunes
Spotify Playlist: http://bit.ly/rockdudesspotify
Spotify Artist: http://bit.ly/rockdudesspotifyartist
Hemsidan: http://bit.ly/rockdudes

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:
Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)