Välkommen till Rock Dudes #76, gästas av Jennifer Lundstén (Sony Music Sweden) och Ted Lindén (Bullsize, videproduktion). Huvudämnena är Rockvideos och Digital Marknadsföring.

Välkommen till Rock Dudes #76, gästas av Jennifer Lundsten (Sony Music Sweden) och Ted Lindén (Bullsize, videproduktion). Huvudämnena är Rockvideos och Digital Marknadsföring.

Jennifer Lundsten jobbar idag som Digital Marketing ManagerSony Music och Ted Lindén är egenföretagare under företaget BULLSIZE och är videoproducenten bakom de senaste videona med Hank Von Hell, Mustasch och Corroded för att nämna några.
Det här med digital marknadsföring är enormt viktigt i dagens mediaklimat. Och det är en ingenjörskonst att veta hur du ska göra för att nå ut på bästa sätt.
Jennifer och Ted är ett grymt bra team och under det senaste året har de gjort underverk med sina videoproduktioner för bland annat med Hank Von Hell och Mustasch.
Under det här avsnittet får vi både en lektion på hur de jobbar tillsammans och hur man ska göra för att lyckas med sina digitala kampanjer.
Vi får så klart höra en hel del stories om vad som hänt bakom kameran under inspelningarna av ett antal rockvideos.

Det här och mycket, mycket mer kan du lyssna på i Rock Dudes #76 som släpps tisdagen den 30 oktober.

Du kan lyssna på Rock Dudes via:

iTunes: http://bit.ly/rockdudesitunes
Spotify Artist: http://bit.ly/rockdudesspotifyartist
Spotify All Episodes: http://bit.ly/rockdudesspotify
Hemsidan: http:://bit.ly/rockdudes

Stöd podcasten Rock Dudes genom att köpa vårt exklusiva merch:
Webshop: http://bit.ly/rockdudeswebshop

 

Comments have been closed.
© 2014-2018 Rock Dudes (PODCAST)